2017. ápr 02.

Kérdőív - Eredmények

írta: browhair
Kérdőív - Eredmények

Kedden kértük, hogy töltsétek ki kérdőívünket, amit 408-an megtettek. Köszönjük! Ez jóval több, mint amire számítottunk!

kor.PNG

A válaszadók fele minden nap nézi az oldalunkat, 20%-a pedig csak akkor, ha Index2-re kikerülünk. Ha egy poszt nem kerül ki, akkor átlagosan 4-5 ezres nézettséget érünk el, ha kikerül, akkor a tízszeresét. Tehát nem reprezentatív a kérdőív a teljes látogatottságunkat tekintve, viszont a legfontosabbat, a törzsközönségünk preferenciáját sikerült lemérnünk. Igaz, nincs sok eltérés, csak az oldal osztályzatában. (A rendszeres látogatóktól kicsit magasabb osztályzatot kaptunk.)

A kitöltők nagy része férfi, csak 1,5% volt nő. Meleg kitöltő nem volt, de 2,5% biszexuálisnak vallotta magát, akiknek a fele a nők közül került ki.

Ami kiderült:

  • A jelenlegi rendszert szeretitek, vagyis a napi 1 posztot (56%).
  • Átlagban 4,4-es értékelést adtatok az oldalunknak. Aki nem adott 5-öst, attól szívesen fogadjuk, hogy miben fejlődjünk!
  • A válaszadók 94,5%-a szeretne amatőr lányokat is az oldalra. Ha találunk, mostantól ilyen is lesz. De beküldéseket is szívesen fogadunk! :-) Pl. a női olvasóktól!
  • Viszont pornót nem szeretnétek, ezért nem is lesz.

 

Pár eredmény képekben:

blog.PNG

Ezt külön köszönjük, bár valszeg más lett volna az eredmény más lenne, ha egy másik oldal teszi fel! :-)

 

mi_legyen.PNG

Tehát tinik és Milfek jöhetnek gyakrabban :-)

 

punci.PNG

Szerintem jelenleg ezt az arányt tartjuk, próbáljuk tartani a jövőben is.

 Még egyszer köszönjük! Az eredményeket figyelembe véve posztolunk a jövőben.

Szólj hozzá

Kérdőív